Euroopan unionin lainsäädännön noudattaminen

Euroopan unionin alueella jaettuna Kaspersky-sovellus noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ehtoja.

Sovelluksen asennuksen aikana sinua pyydetään lukemaan ja hyväksymään käyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön ehdot. Hyväksymällä käyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön vahvistat, että ikäsi täyttää edellytykset Kaspersky-sovelluksen asentamiseksi Euroopan unionin alueella.

Sinua pyydetään myös lukemaan ja hyväksymään seuraavat lausunnot:

Jos päätät hyväksyä nämä lausunnot, voit edelleen perua hyväksyntäsi sovelluksen asetuksista milloin tahansa.